Om produkten
Delikat ansjovis från Pujado Solano och Grøndals. Hållbar ansjovis från Spanien är ren umami och hälsosam på fettsyror. Traditionellt fiskad med nätfångst i Biscaya och förpackad i BPA-fria burkar. INGREDIENSER Ansjovis (Engraulis encrasicolus), olivolja och salt. FAKTA Fisk: Ansjovis (Engraulis encrasicolus) Geografi: Biscaya, Kantabriska havet Nettovikt: Nettovikt 49 g./ avrunnen vikt 29 g. Förvaring: Svalt mellan 5-12 C Hållbarhet: 6-8 månader från produktionsdatum Fångstmetod: Specialdesignat nät från små fiskefartyg Hållbarhet: Återvinningsbar konserv, BPA-fri, naturvänlig fångst MSC-certifierad ALLERGENER Fisk NÄRINGSINNEHÅLL PER 100 G Energi 955 KJ/ 228 Kcal Fett 12,5 g - varav mättat fett 2,8 g Kolhydrat 2,1 g - varav sockerarter 1 g Fiber 0 g Protein 26 g Salt 9 g
