Grøndals, Ansjosfileter i olivenolie 50 g. - Ansjovis

79.00 kr.
customer-list-add

Grøndals, Ansjosfileter i olivenolie 50 g. - Ansjovis

Grøndals, Ansjosfileter i olivenolie 50 g. - Ansjovis

Vår utvärdering

Upptäck den delikata smaken av Grøndals ansjovis i olivolja, en hållbar delikatess från Spanien. Fiskad med traditionella metoder i Biscaya och förpackad i BPA-fria burkar, erbjuder denna ansjovis ren umami och är rik på hälsosamma fettsyror. Perfekt för den medvetna njutaren.

Om produkten

Delikat ansjovis från Pujado Solano och Grøndals. Hållbar ansjovis från Spanien är ren umami och hälsosam på fettsyror. Traditionellt fiskad med nätfångst i Biscaya och förpackad i BPA-fria burkar. INGREDIENSER Ansjovis (Engraulis encrasicolus), olivolja och salt. FAKTA Fisk: Ansjovis (Engraulis encrasicolus) Geografi: Biscaya, Kantabriska havet Nettovikt: Nettovikt 49 g./ avrunnen vikt 29 g. Förvaring: Svalt mellan 5-12 C Hållbarhet: 6-8 månader från produktionsdatum Fångstmetod: Specialdesignat nät från små fiskefartyg Hållbarhet: Återvinningsbar konserv, BPA-fri, naturvänlig fångst MSC-certifierad ALLERGENER Fisk NÄRINGSINNEHÅLL PER 100 G Energi 955 KJ/ 228 Kcal Fett 12,5 g - varav mättat fett 2,8 g Kolhydrat 2,1 g - varav sockerarter 1 g Fiber 0 g Protein 26 g Salt 9 g

Anbefalinger