160.00 kr.
Om produkten
Caputo Pizzeria är ett klassiskt italienskt Tipo 00-mjöl, som är idealiskt för pizzadeg med hög hydrering. Det är utvecklat med tanke på lätt och jämn jäsning och säkerställer en elastisk och smidig deg – perfekt för den autentiska napolitanska pizzan med krispig kant och luftig smula. Mjölets namn “Pizzeria” säger allt: Det är skapat för att baka läckra, familjevänliga pizzabottnar, som får den helt rätta tuggan och smaken. Mjöltypen är också utmärkt för bakning av focaccia och andra typer av bröd, där man önskar en luftig och lätt struktur. Om Caputo Caputo har sedan 1924 varit en av Italiens mest erkända kvarnar och är särskilt känd för sitt högkvalitativa mjöl för pizza, pasta och bröd. Allt mjöl mals på traditionellt sätt med hjälp av en långsam malningsprocess, vilket bevarar vetets naturliga egenskaper och ger en särskild smak och struktur till degen. Caputo står för äkta hantverk och producerar mjöl i toppklass – älskat av både professionella pizzaiolos och ambitiösa hemmakockar världen över. Ingredienser: VETEmjöl tipo. Kan innehålla spår av soja Näringsinnehåll per 100 g: Energi: 1.502 kJ / 354 kcal Fett: 1,0 g varav mättade fettsyror: 0,2 g Kolhydrater: 72 g varav sockerarter: 1,0 g Protein: 12,5 g Salt: 0,006 g