Brut Champagne

96 varor

Anbefalinger

Visar: 96 varor
Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut
Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut
449.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Champagne Duntze, Légende Brut
Champagne Duntze, Légende Brut
499.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Champagne Marc Hebrart, Selection Premier Cru
Champagne Marc Hebrart, Selection Premier Cru
549.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Jacques Copin, Blanc de Blancs Brut
Jacques Copin, Blanc de Blancs Brut
599.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Jacques Copin, Cuvee Rose Brut
Jacques Copin, Cuvee Rose Brut
599.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Din Vinguide
Champagne Vilmart & Cie, Grande Reserve Premier Cru
Champagne Vilmart & Cie, Grande Reserve Premier Cru
599.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Jacques Copin, Grande Réserve Brut
Jacques Copin, Grande Réserve Brut
599.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager (5 stk)
- Leverans 3-8 dagar
P O I N T
92
Wine Advocate
Champagne Marc Hebrart, Mes Favorites Vieilles Vignes Premier Cru
Champagne Marc Hebrart, Mes Favorites Vieilles Vignes Premier Cru
649.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Jacques Copin, Le Tournon
Jacques Copin, Le Tournon
999.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager (3 stk)
- Leverans 3-8 dagar
Champagne Duntze, Légende Brut Magnum
Champagne Duntze, Légende Brut Magnum
1,099.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut Magnum
Jacques Copin, Cuvee Tradition Brut Magnum
1,199.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar
Jacques Copin, Polyphénols 2012
Jacques Copin, Polyphénols 2012
1,199.00 kr.
customer-list-add
Finns i lager
- Leverans 3-8 dagar

Brut champagne är termen för torr champagne. Brut champagne har ett lågt innehåll av kvarvarande socker, vilket gör det torrt.

Doseringen (mängden kvarvarande socker) i en brut champagne är under 12 gram socker per liter.

Behöver du en klassisk och delikat champagne för t.ex. förrätt eller välkommen, bör du välja en brut champagne.

När champagnen har lagrat sitt sediment i flaskan och du sedan har förgett (avlägsnat fällningen), tillsätt en liten mängd sockersirap som avgör hur söt eller torr champagnen ska vara.

> Denna skala sträcker sig från den krispiga brutna naturen till den söta douxen.